Selecteer een pagina

Afgelopen januari was ik met mijn kunst te vinden op de Interclassics beurs in Maastricht. Daar had ik niet zomaar een stand; ik was uitgenodigd door de Ferrari Club Nederland. Hier kwam ik in gesprek met Roger Lomme, hoofdredacteur van de Gli Amici della Ferrari (GAdF). Dit magazine komt viermaal per jaar uit voor leden van de FCN. Hij vroeg mij of ik het misschien leuk zou vinden om wat te vertellen over mijn schilderwerk in de GAdF. Euhm, JA!

De FCN is de enige officiële en door de Ferrari fabriek erkende Ferrari Owners Club in Nederland (en één van de grootste Ferrari-clubs ter wereld). Een hele eer dus, om met zes (!) pagina’s in het magazine te verschijnen. En ook best een beetje spannend. Op de beurs waren mijn zenuwen in elk geval voor niets, want ik had geen warmere ontvangst kunnen wensen. De reacties op mijn werk waren enorm positief en ik heb ontzettend veel interessante mensen gesproken.

Een van deze mensen was Martien. Zijn 166 Inter Touring Coupé stond ook op de beurs. Na enkele dagen samen op de beurs gestaan te hebben, kreeg ik van hem de opdracht om een kunstwerk te maken van zijn bijzondere wagen. Binnen twee weken stond ik bij hem op de stoep om de wensen voor het werk door te spreken. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan. Met zo’n mooi model, kan een werk niet anders dan goed uitpakken. En al zeg ik het zelf, het eindresultaat is een plaatje. De foto’s hiervan zie je in het artikel van de GAdF.

Speciaal voor jullie, mag ik een pdf van dit artikel beschikbaar stellen. Klik dus gauw op de link hieronder.

Klik hier om het artikel in de GAdF te bekijken.