Selecteer een pagina

Via-via ben ik onlangs op het Historic Grand Prix van Circuit Zandvoort terecht gekomen. Het was fantastisch om al die klassiekers in actie zien, al moet ik misschien de volgende keer wel oordoppen meenemen…

 

Ik werd warm verwelkomd in de Paddock Club (in de tarzanbocht). Hier had ik een prachtig plekje waar ik aan het werk kon. Speciaal voor deze gelegenheid, heb ik een nieuw canvas voorbereid met een waar icoon als onderwerp. Het schijnt zelfs dat deze bolide bij de introductie (in 1961) door Enzo Ferrari is omschreven als: ‘de mooiste auto die ooit gemaakt is’. Met deze omschrijving kan het natuurlijk maar één auto zijn: de Jaguar E-type.

 

Dat dit model niet alleen bij Enzo in de smaak is gevallen, was te merken. Het publiek op Zandvoort was erg enthousiast over mijn werk. Ik heb vele Nederlandse en niet-Nederlandse bezoekers gesproken. Vooral België, Duitsland en of course Engeland waren goed vertegenwoordigd. Dank jullie allemaal voor een paar fantastische dagen en tot volgend jaar!