Geen categorie

Historic Grand Prix Zandvoort

Via-via ben ik onlangs op het Historic Grand Prix van Circuit Zandvoort terecht gekomen. Het was fantastisch om al die klassiekers in actie zien, al moet ik misschien de volgende keer wel oordoppen meenemen…

 

Ik werd warm verwelkomd in de Paddock Club (in de tarzanbocht). Hier had ik een prachtig plekje waar ik aan het werk kon. Speciaal voor deze gelegenheid, heb ik een nieuw canvas voorbereid met een waar icoon als onderwerp. Het schijnt zelfs dat deze bolide bij de introductie (in 1961) door Enzo Ferrari is omschreven als: ‘de mooiste auto die ooit gemaakt is’. Met deze omschrijving kan het natuurlijk maar één auto zijn: de Jaguar E-type.

 

Dat dit model niet alleen bij Enzo in de smaak is gevallen, was te merken. Het publiek op Zandvoort was erg enthousiast over mijn werk. Ik heb vele Nederlandse en niet-Nederlandse bezoekers gesproken. Vooral België, Duitsland en of course Engeland waren goed vertegenwoordigd. Dank jullie allemaal voor een paar fantastische dagen en tot volgend jaar!

4 gedachten over “Historic Grand Prix Zandvoort

  1. Beste Brigitt,

    Ik heb jou aan het werk gezien op zaterdag 2 september tijdens de HGP op circuit Zandvoort. Met grote verbazing was ik getuige van jouw schilderkunst. Het is werkelijk fantastisch wat je daar hebt laten zien. “” Jij maakt een foto met een penseel ! “” Veel succes !

  2. Hallo Brigitt,

    Ook ik heb je kunstwerk mogen bewonderen. Ongelofelijk gedetailleerd. Zoals je zelf al vertelde zijn spaakwielen jouw specialiteit… ik ben erg onder de indruk van je realistische schilderijen. Van spaakwiel tot aan de daklijn, het is geweldig!
    Succes en wellicht tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *