Selecteer een pagina

Dit jaar bestaat Ferrari 70 jaar. Deze mijlpaal werd vandaag door Kroymans Ferrari gevierd met een bijzondere parade. Een indrukwekkende stoet met 70 actuele en klassieke Ferrari’s trok vanmiddag door het Utrechtse landschap. Een evenement als dit, mocht ik natuurlijk niet missen…

De start van de rit vond plaats bij kasteel Amerongen. Met zoveel speciale auto’s bij elkaar, duurde het niet lang voordat de gehele buitenplaats volstond met enthousiaste liefhebbers. Binnen was er een besloten lunch voor de Ferrari-rijders. Hier had ik de gelegenheid om mijn werk te exposeren. Geheel in stijl met het thema ’70 jaar Ferrari’, had ik niet alleen mijn klassieker meegenomen, maar ook een heel nieuw schilderij.

Ik ben namelijk al een tijdje aan het werk met een schilderij van een LaFerrari en vandaag was de grote introductie van de LaFerrari Aperta in Nederland. De eerste penseelstreken van mijn werk vielen gelukkig goed in de smaak bij het publiek. Binnenkort meer nieuws hierover!

Het was vanmiddag in elk geval geweldig om bij de 70 jaar parade aanwezig te zijn. Bedankt voor alle vriendelijke gesprekken en ik zie jullie snel!