Selecteer een pagina

Dit jaar was ik voor het eerst aanwezig op de Masters of Lxry. Een bijzondere beurs, die omschreven wordt als ‘Europe’s leading luxury event’. En op een event als dit, mogen de meest fantastische auto’s natuurlijk niet ontbreken. Daarbij had ik het geluk dat ik te gast was bij Louwman Exclusive. Om precies te zijn: bij McLaren.

Het blijft heerlijk om tussen de supercars aan het werk te zijn. Voorafgaand aan de openingstijden, had ik gelegenheid om mijn ogen uit te kijken op de beursvloer. Tijdens de openingstijden was het daarentegen flink doorwerken. Mijn model is ditmaal een 720s en deze indrukwekkende bolide was ook aanwezig op de beurs. Toch wel handig dat je kleine details gewoon even kan controleren, wanneer je onderwerp een paar meter verderop staat. (Aangezien mijn werken meer dan een maand tijd in beslag nemen, werk ik normaal gesproken vanaf een serie HD foto’s.)

Gedurende vijf dagen konden bezoekers al het aanwezige moois bewonderen. Dat zijn ze dan ook in grote getale komen doen. Ondanks de winterse storm, die buiten goed zijn best deed, was er zelfs sprake van een bezoekersrecord! Ik heb niet alleen een heleboel bekende gezichten gezien, maar ook interessante nieuwe mensen mogen ontmoeten. Een geslaagde week dus. Dank jullie allemaal en tot de volgende keer!