Selecteer een pagina

Er zijn mooie locaties… en er zijn mooie locaties. Afgelopen weekend was ik te gast bij Autocar in het Louwman Museum in Den Haag. En waar voelt een kunstenaar zich nou meer thuis, dan in een prachtig museum…

Natuurlijk was ik hier niet zomaar. De aanleiding was de exclusieve première van de Ferrari film/documentaire ‘Road to Immortality’. Deze werd getoond in de theaterzaal van het museum. Voorafgaand aan deze première, was ik een van de sprekers tijdens een korte talkshow. Ik werd geïnterviewd door Roland Tameling van Autocar. Hier kreeg ik de kans om mijn passie voor automotive art te delen met het publiek. Daarnaast ben ik in het museum zelf aanwezig geweest om te praten met bezoekers en om te werken aan een nieuw doek.

Een bijzondere dag om bij te zijn. De ‘Road to Immortality’ heeft overigens een behoorlijke indruk achter gelaten. Deze aangrijpende film/documentaire vertelt het verhaal van het Ferrari team tijdens het dodelijkste decennium in de autosport: de jaren 50. Absoluut indrukwekkend om te zien.