Selecteer een pagina

Techno Classica Essen. De enige echte. Deze legendarische beurs bestaat uit meer dan 120.000 m2 auto-spektakel. Gedurende vijf dagen, komen er 200.000 bezoekers uit meer dan 30 landen naar Duitsland om de duizenden aanwezige klassiekers te bewonderen. Dat maakt dit het grootste klassiekersevenement van Europa.

Dit jaar, werd ik als automotive artist uitgenodigd. Vijf dagen lang non-stop live schilderen, voor het beste publiek wat een kunstenaar kan wensen. Voor de gelegenheid had ik mijn E-type meegenomen en deze bekende klassieker bleek bijzonder goed in de smaak te vallen. Ik heb nog nooit in zo’n korte tijd zoveel E-type eigenaren gesproken. En niet alleen de jaguarfans: autodealers, verzamelaars en liefhebbers van over de hele wereld stopten voor een kort gesprek. Bovendien heb ik op de laatste dag mijn schilderij kunnen afmaken. Het was een zware week, maar een geweldige ervaring! Ik zie jullie volgend jaar weer!