Selecteer een pagina

Afgelopen weekend was ik te gast bij Studio Jan des Bouvrie met ‘The Next Level’. Een luxury event wat dit jaar voor het eerst werd georganiseerd. Het publiek kon twee dagen lang genieten van allerlei ‘nouveautés’ op o.a. het gebied van design, lifestyle, art en interieur. Genoeg om je ogen uit te kijken dus!

Dit alles speelde zich af in het Arsenaal in Naarden. Een prachtige locatie, midden in een net zo prachtige omgeving. In de Theater Zaal kon ik mijn steentje bijdragen op het gebied van kunst.  Enkele van mijn bijzondere automotive schilderijen waren hier te bewonderen in een mini-expositie. Daarnaast had ik uiteraard ook een volledig nieuw werk bij me… en een koffer met verf. Mijn model is dit keer een beeldschone zwarte Maserati GT, met een knipoog naar Louwman Exclusive (die ook aanwezig waren met Maserati).

Twee dagen heb ik hier de gelegenheid om heerlijk te werken en de bezoekers kennis te laten maken met de wereld van automotive art. Een buitengewoon weekend!